شواطئ ورمال البرج ومداغ/عين الكرمة
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» صور شاطئ البرج الابيض
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالخميس نوفمبر 19, 2009 9:39 pm من طرف نوارالخير

» BitDefender Antivirus Plus 10.2 Final المصنف الأول عالمياً كامل
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالجمعة أغسطس 14, 2009 11:27 pm من طرف adelaldeb

» Microsoft Office Professional Plus 2010
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالإثنين يونيو 15, 2009 11:25 pm من طرف رئيس المنتدى

» انشودة لتلاميذ الاولى إبتدائي
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالأربعاء يونيو 10, 2009 9:40 pm من طرف بولنوار63

» ضع الماوس على اي كلمة انجليزيه تتحول الى عربيه
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالسبت يونيو 06, 2009 5:37 pm من طرف نوارالخير

» الاصدار الاخير من برنامج فك الضغط WinRAR 4.65
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالسبت يونيو 06, 2009 1:37 am من طرف نوارالخير

» موضوع خاص بسطح المكتب حمله الان
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالجمعة يونيو 05, 2009 7:32 pm من طرف نوارالخير

» ضع صورك و صور من تحب داخل هذه الساعة
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالجمعة يونيو 05, 2009 3:01 pm من طرف نوارالخير

» ادخل وحمل العملاق nero 9 برابط مباشر
اصابع الدجاج مع المايونيز Emptyالثلاثاء يونيو 02, 2009 11:44 pm من طرف نوارالخير

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
pubarab

اصابع الدجاج مع المايونيز

اذهب الى الأسفل

اصابع الدجاج مع المايونيز Empty اصابع الدجاج مع المايونيز

مُساهمة من طرف جيهان في الأحد أبريل 19, 2009 9:18 pm


اعمليها ومش هتندمى وهتشوفى اد ايه [
الأولاد هيحبوها [
=21]يارب تعجبكم [/

=21]اسفه


25] * المقادير *[

فراخ بانيه[
2 بيضه[

ملح - فلفل اسود مطحون[

=21]جبنه برمجان مبشوره[/


[size=25] * مقادير المايونيز *


برطمان مايونيز كامل

1/4 كوب عصير ليمون ( حامض )

2 معلقه كبيره كاتشب

ملعقه صغيره خل

ملعقه صغيره عسل ابيض

رشه ملح



* طريقه اتحضير *

أولا نخفق البيض ونحط فيه الملح والفلفل الاسود

ونقطع الفراخ شرائح طويله مثل الاصابع

ونضعها بالبيض

ثم نضعها بالجبنه المبشوره حتى تتغطى كلها بالشكل دا

اصابع الدجاج مع المايونيز Icon

بعد كدا نطلعها ونقليها بالزيت حتى تاخد اللون

الذهبى بالشكل دا

اصابع الدجاج مع المايونيز 313_1230457311





طريقه تحضير المايونيز *

نضع المايونيز والكاتشب مع بعض ونقلبلهم كويس
لحد ما لون المايونيز يبقى اللون الوردى

بعد كدا نضيف عصير الليمون والخل

ونقلبهم كويس مع بعض

وبعد كدا العسل الابيض

ورشه الملح

ونقلبهم كويس مع بعض حتى يصير

المايونيز خفيف شويه

بعدين نقدمه مع الفراخ ونحمر معاهم بطاطس محمره واى نوع سلطه تحبيه

اصابع الدجاج مع المايونيز 674498620

وبالهنا والشفا

جيهان

عدد الرسائل : 35
تاريخ التسجيل : 04/04/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى